Enter Title

Minimaliseren

Onze sprekers

Als full-service speler in de wereld van pensioenen en vermogensbeheer beschikken we over veel kennis en kunde die we graag delen. Verschillende van onze mensen spreken dan ook regelmatig op seminars en congressen in binnen- en buitenland. Enkele van hen presenteren we hieronder.
Bent u op zoek naar een geschikte spreker voor een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op: 030 - 23 29 350 of mail naar communicatie@spfbeheer.nl.   

  
Justus van Halewijn

Directeur Vermogensbeheer
Justus van Halewijn is directeur Vermogensbeheer bij SPF Beheer. Voor zijn aantreden bij SPF Beheer was Justus onder meer werkzaam als Hoofd Investment Management bij Achmea, werkte hij negen jaar als hoofd van de afdeling Investment Strategy Research bij Blue Sky Group en van 1995 tot 2003 werkte hij in verschillende functies voor ING Bank. In 1994 studeerde hij af aan de VU Amsterdam in Business Econometrics. Justus spreekt regelmatig op seminars en congressen over onder meer:
> Strategisch beleggingsbeleid
> ALM
> FIxed Income en renteafdekbeleid waaronder Staatsobligaties, Inflation Linked bonds, Credits en Hypotheken


Nick van Winsen

Manager Fiduciair Beheer
Nick van Winsen op LinkedIn
 

 

Nick van Winsen is manager Fiduciair Beheer bij SPF Beheer. Tien jaar geleden startte hij zijn carrière als beleggingsstrateeg. Nick spreekt regelmatig over onderwerpen als: 
> Private Equity
> Infrastructure
> EM Equity / Debt