Selectieprocedure

Vanaf nu tot aan je eerste werkdag. Het kan snel gaan.

1. ‘Solliciteer direct’ 
Bij alle vacatures op de site is een mogelijkheid om direct te solliciteren. Wij ontvangen graag je uitgebreide motivatie en je cv.

2. Gemotiveerd antwoord
Je krijgt een ontvangstbevestiging en kort daarop hoor je of we verder met je in gesprek willen. Wat ons antwoord ook is, we laten je altijd onze motivatie weten.

3. Kennismaken
Willen we met je door, dan organiseren we een oriënterend gesprek met je leidinggevende en HR-adviseur. Om elkaar beter te leren kennen.

4. Klik?
De volgende stap is een gesprek met een leidinggevende en een van je nieuwe collega’s. We gaan dieper in op je vakinhoudelijke kennis. En heel belangrijk… is er een klik? We hebben dan ook je diploma's en dergelijke nodig.

5. Zakelijke afspraken
Als we met elkaar in zee willen, gaan we om de tafel om concreet te praten over je arbeidsvoorwaarden. Voor zwaardere functies is in dit stadium soms een assessment nodig. Dit geven we dan in de vacature al aan.

6. Ondertekenen
We stellen een arbeidsovereenkomst op. Ga je daarmee akkoord? Dan schudden we elkaar de hand! En we spreken natuurlijk af wanneer je eerste werkdag is. Welkom!